MUĞLA / MENTEŞE - Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu İlkokulu

Okul Müdürümüz Turcan Tuğba Reyhani temsili olarak koltuğunu 3-A Sınıfı öğrencisi Saadet ÖZTÜRK 'e devretti...

23 Nisan gününün önemi Ülkemiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için oldukça büyüktür. Çünkü dünyada, çocuklara bayram hediye eden ilk ve tek ülke Türkiye'dir. Bunun en büyük nedeni ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocukları bir milletin geleceği olarak düşünmesidir. 23 Nisan'ı onlara armağan etmesi ise onlara duyduğu sarsılmaz güveni ve sevgiyi sembolize etmektedir. Bu özel gün, Türkiye'nin tarihsel mücadelelerini hatırlatmanın yanı sıra, gelecek nesillere de miras bırakılan bir değerdir. Böylelikle Türkiye'nin milli egemenlik ve çocuk haklarına verdiği önem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak her yıl coşkuyla kutlanarak gelecek nesillere devredilmektedir.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:24 - Görüntülenme: 15